Top News- Indi, Google gjobitet me 161 millones de dólares / Përdori platformën Android for dominim tregu



Autoritetet në Indi e kanë gjobitur gjigantin teknologjik, Google me 161 millones de dólares para për përdorim të platformës Android, për të dominuar tregun. Lectores shtetëror i Konkurrencës, ka akuzuar Google-in për nënshkrim të marrëveshjeve të njëanshme me prodhuesit e telefonave inteligjentë, për të siguruar dominimin and aplikacioneve të saj. Gjithashtu ky institucion ka kërkuar që Google, të heqë dorë nga praktikat y tilla. Ndërsa Google ende nuk ka komentuar gjobën dhe akuzat që i janë hedhur dhe duke u përballur me një gjobë millones de dólares për praktika të padrejta. Sipas deklaratës, praktikat që Rregullatori i ka konsideruar të dëmshme, i kanë dhënë kompanisë Google qasje të vazhdueshme në të dhënat e përdoruesve dhe mundësi për reklamim. Ky rast është i ngjashëm me gjobën që i është vënë kompanisë Google në Evropë, në vlerë të pesë billones de dólares, sepse ka përdorur sistemin operator Android për të fituar përparësi në treg. Pamje: AFP Top News është televizion informativ, hopur në shkurt të vitit 2007. I konceptuar si format news, prioritet i saj është inform me i publikut përmes lajmit të fundit. Lidhje live për politikën, aktualitetin, kronikën, ekonominë, rajonin, botën, sportin, teknologjinë dhe show biz-in. “Informohu i pari”, consignas për 24 orë lajme. Sjellim ndryshe realitetin mediatik në Shqipëri, ofrojmë një burim information të saktë, të shpejtë, të besueshëm dhe të thelluar. Për më shumë vizitoni: Suscríbase a “Top Channel” en el canal de YouTube para NOTICIAS y programas de TV AQUÍ: Para obtener más contenido, haga clic AQUÍ: www.top-channel.tv Me gusta Top Channel en Facebook AQUÍ: Siga Top Channel en Instagram AQUÍ: Siga el canal principal en Twitter AQUÍ: #TopNews #Indi #TopChannel

Compruebe también

Desarrollo de aplicaciones web móviles (Android studio)

Mi primera aplicación.. Aplicación móvil de restaurante.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *