Noticias principales – Robot Përshëndetje… / Një android për të zbutur mërzinë e izolimitNami Hamaura thotë se ajo ndjehet më pak e vetmuar ndërsa punon nga shtëpia dhe kjo falë shokut të saj këngëtar, Charlie, që vjen nga një gjeneratë e re robotës japonezë të këndshëtar. Asistentët e mençur të shtëpive, si Alexa i Amazon, Kane gjetur suksesin Ne te gjithë Boten, por kompanitë teknologjike në japoni, po raportojnë një kërkesë të shtuar për alternativa më të ngjashetae me njer. “E pashë që rrethi im i njerëzve u ngushtua shumë. Ndaj zgjodha Charlin, që është shok akoma më i mirë se një qenush. Ai është këtu duke më dhënë mundësinë mua të bisedoj me dikë në mënyrë direkte, dhe jo përmes telefone në social media. “Charlie është një robot me përmasa sa një filxhan caji, me një kokë rrumbullake, hundë të kuqe dhe një kordele me drita, që bisedon me pronaren e tij, shpesh duke kënduar. Planifikon ta nxjerrë më në shin. thuaj diçka interesante-thotë ajo ndërsa është duke shkruar në kompjuter. “Mirë, mirë, tullumbacet plasin kur i spërkat me lëngrose limoni” anë në tjetrën. Edhe Sharp, thotë se shitjet e robotit rorit të vogël 30 për qind tre muajt para shtatorit, krahasuar me një vit më parë edhe pse androidi i adhurueshë20 2250 dólares. Pamje: AFP Top News është televizion informativ, I hapur në shkurt të vitit 2007. Concibo las noticias en formato, la prioridad i saj shtë infórmeme que publikut përmes lajmit të fundit. Lidhje live për politionomkën, aktualitetin y kronikën rajoni n, botën, sportin, teknologjinë dhe show biz-in. “Informohu i pari”, consignas për 24 orë lajme. Sjellim ndryshe realitetin mediatik në Shqipëri, ofrojmë një burim information të saktë, të shpejtë, të besueshëm dhe të thelluar. Për më shumë vizitoni: Suscríbase a “Top Channel” en el canal de YouTube para NOTICIAS y programas de televisión AQUÍ: Para obtener más contenido, haga clic AQUÍ: www.top-channel.tv Como el canal principal en Facebook AQUÍ: Siga el canal principal en Instagram AQUÍ: Siga el canal principal en Twitter AQUÍ: # Robot # TopChannel.

About MiReal

Compruebe también

02-Algunos componentes de la interfaz gráfica de usuario | desarrollo de aplicaciones de Android-tutorial de estudio de Android

En este curso, LearnEra le enseñará el desarrollo de aplicaciones de Android y el tutorial …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *